01 kesäkuuTA 2018

Useita uusia Maisema-kuntia kevään aikana

Kevään aikana Maisema-kuntien joukkoon on liittynyt monia uusia kuntia - etenkin Pohjanmaalta! Seuraavat kunnat ovat...

Lue koko uutinen
15 tammikuuTA 2018

Käyttökoulutukset uudistuneeseen palveluun

Numeruksen ja uuden Maisema-version käyttökoulutukset ovat alkaneet. Käyttökoulutuksia järjestetään...

Lue koko uutinen

Kuntamaisema Oy

Kuntamaisema Oy tarjoaa kuntajohtamisen tietotarpeisiin palveluratkaisuja ja asiantuntijapalveluita. Olemme Suomen johtava kuntien toiminnanohjauspalveluita tuottava yritys. Palvelemme vuosittain lähes sataa kuntaa.

Maisema – järjestelmän avulla johdetaan kuntia, kaupunkeja ja yhteistoiminta-alueita.

Maisema on kuntapalveluiden talouden suunnittelun ja seurannan, kuntalaskutuksen, tuotteistamisen sekä raportoinnin väline. Vuosittain tehtävässä kuntavertailussa selvitetään Maisema-kuntien palveluiden vahvuudet ja kehittämistarpeet yhdenmukaiseen tietoon pohjautuen.

Palvelumme kattavat:

  • Sosiaali- ja terveyspalvelut
  • Sivistys- ja vapaa-ajan palvelut
  • Tekniset palvelut
  • Keskushallinnon palvelut

 

Maisema -tiedolla uudistetaan palvelurakenteita, kohdennetaan resursseja sekä toteutetaan kuntarakenne- ja liitosselvityksiä.

Yrityksemme tarjoaa lisäksi kohdennettuja selvityksiä sekä johtamisen palveluita, jotka pohjautuvat Maisema-järjestelmän löydöksiin ja kuntavertailutiedon antamiin suosituksiin hyvistä toimintamalleista.  Muutosjohtamisen tuella hyvät toimintamallit jalkautetaan strategiasta käytäntöön.

Kuntamaisema Oy on vuodesta 2008 tarjonnut kuntien ja kuntayhtymien käyttöön monipuolisia välineitä kuntapalveluiden talouden ja toiminnan johtamiseen menestyksellisesti ja tavoitteellisesti. Yhtiön omistaa NHG.

Asiakkainamme on jo yli 70 sopimuskuntaa ja lisäksi vastaava määrä vuosittaisia vertailukunta-asiakkaita. Kuntamaisema Oy:ssä työskentelee 10 kunta-alan, analytiikan ja tietokantajärjestelmien asiantuntijaa.