Yhteistyössä kanssamme

Laadukkaan palvelun ja tuloksellisen toiminnan edellytyksenä on asiantuntijatiedon ja -osaamisen monipuolinen yhdistäminen.

Yhteistyökumppaneitamme ovat esimerkiksi:

Arol Finance Oy on taloushallinnon moniosaaja. Arol Financen asiantuntijat selvittävät, tehostavat ja järkeistävät organisaatioiden taloushallintoa. Tekeminen ei rajoitu konsultointiin, vaan Arolilta saa myös vuokrattua projektin vastuuhenkilöitä sekä vuokrasuhteessa olevia asiantuntijoita esim. taloushallinnon muutosprojektiin tai tietojärjestelmän käyttöönottoon. Arol Finance toimittaa myös taloushallinnon lisäresursseja talousassistenteista aina kokeneisiin talousjohtajiin, joko jatkuvana palveluna tai määräaikaisesti. Yhteistyössä toteutamme kuntien taloushallintoon liittyviä selvityksiä ja uudelleenjärjestelyprojekteja.

Granlund Oy toimii asiantuntijana talotekniikkasuunnittelussa ja monilla se erityisalueilla, kattaen lisäksi monipuolisen kiinteistökonsultoinnin. Yhteistyössä tuotamme tietoa kuntien kiinteistöstrategioihin varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja terveyskeskusten nykypalveluista ja palveluennakoinneista.

ISS Proko on rakennuttamisen ja suunnittelun konsulttipalveluja tuottava yritys, jossa työskentelee lähes 150 alan ammattilaista.