Yhteistyössä kanssamme

Laadukkaan palvelun ja tuloksellisen toiminnan edellytyksenä on asiantuntijatiedon ja -osaamisen monipuolinen yhdistäminen. Kuntamaisema tekee yhteistyötä kuntien, kuntayhtymien ja sairaanhoitopiirien lisäksi useiden yritysten, järjestöjen ja oppilaitosten kanssa.

Yhteistyökumppaneitamme ovat esimerkiksi:

 • Suorakonttori Oy
  Suorakonttori Oy on asiakkuudenhallinnan (CRM), visuaalisen ilmeen hallinnan ja asiakaskohtaisten ratkaisujen asiantuntija ja toimittaja. Yhteistyömme kattaa uuden www-pohjaisen käyttöliittymän tuottamisen ja kehittämisen.
 • Granlund Oy
  Granlund Oy toimii asiantuntijana talotekniikkasuunnittelussa ja monilla se erityisalueilla, kattaen lisäksi monipuolisen kiinteistökonsultoinnin. Yhteistyössä tuotamme tietoa kuntien kiinteistöstrategioihin varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja terveyskeskusten nykypalveluista ja palveluennakoinneista.
 • Sito Oy
  Sito on infran, liikenteen, ympäristön ja ICT:n moniosaajista koostuva suunnitteluyritys. Yhteistyössämme Sito Oy tuottaa uusien palveluverkkoratkaisujen karttatiedon.
 • Jani Käsmä
  Graafinen suunnittelija Jani Käsmä vastaa Kuntamaiseman uudesta visuaalisesta ilmeestä. Hän on mm. suunnitellut yrityksen esitemateriaalit.
 • Karelia-ammattikorkeakoulu
  Kuntamaisema on mukana Karelia-ammattikorkeakoulun hallinnoimassa VASKE-hankkeessa. Hankkeen tarkoituksena on väljästi asuttujen alueiden palvelujen kehittäminen.